Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pikaperunat grillatun makkaran kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Onko sinulla kuusi keitettyä, kylmää perunaa jääkaapissa? Valmista silloin pikaperunoita! Aivan tavallinen arkipäivällinen saa hieman nostetta aineksista, joita yleensä löytyy kotoa. Mausteyrtit ja grillatut tomaatit antavat väriä ja makua.

Neljälle

  • 6 keitettyä, kylmää perunaa
  • 2 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 4 dl kuumaa maitoa
  • 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 4 maustettua makkaraa, esim. chorizoa
  • 2 tomaattia puolitettuina

Valmistusohje

1. Viipaloi perunat. Sulata voi ja sekoita siihen jauhot. Ota kattila liedeltä, sekoita mukaan lämmin maito vähän kerrallaan. Laita takaisin liedelle ja anna porista miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Kääntele varovaisesti mukaan perunat ja ruohosipuli.

2. Paista tai grillaa makkarat ja tomaatit.

3. Tarjoile makkarat ja tomaatit pikaperunoiden kera.

Tuoreimmat aiheesta

Grillimakkara