Poronkäristyspata herkkusienten kera
Tässä on makua pohjoisesta - ja vähän muualtakin.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 600 g pakastettua poronkäristystä
- 1 keltasipuli
- voita paistamiseen
- 1 l tuoreita herkkusieniä
- 2 dl kuohukermaa
- 1 lihaliemikuutio
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 2 tl kiinalaista soijaa
Valmistusohje
1. Kuori ja viipaloi sipuli, paista voissa. Puhdista ja paloittele sienet, ruskista voissa.
2. Sekoita sienet ja sipuli sekä kerma, kuumenna kiehuvaksi, lisää liemikuutio.
3. Ruskista poronkäristys erissä kuumalla pannulla voissa. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada poronkäristys sieniseokseen soijan kera. Anna porista hetki.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku