Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Poronkäristyspata herkkusienten kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tässä on makua pohjoisesta - ja vähän muualtakin.

Neljälle

  • 600 g pakastettua poronkäristystä
  • 1 keltasipuli
  • voita paistamiseen
  • 1 l tuoreita herkkusieniä
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 lihaliemikuutio
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 2 tl kiinalaista soijaa

Valmistusohje

1. Kuori ja viipaloi sipuli, paista voissa. Puhdista ja paloittele sienet, ruskista voissa.

2. Sekoita sienet ja sipuli sekä kerma, kuumenna kiehuvaksi, lisää liemikuutio.

3. Ruskista poronkäristys erissä kuumalla pannulla voissa. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada poronkäristys sieniseokseen soijan kera. Anna porista hetki.

Tuoreimmat aiheesta

Poronkäristys