Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Riistakäristystä ja pastaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Riista-, hirven. ja poronkäristyksestä valmistuu näppärästi pikapata. Niitä kannattaakin pitää kotona pakastimessa kiireisten päivien varalta.

4 annosta

  • 250 g riistakäristystä
  • voita paistamiseen
  • 1 sipuli
  • suolaa ja pippuria
  • 50 g herkkusieniä
  • 200 g ruokakermaa

Tarjoiluun

  • puolukoita
  • hienonnettua persiljaa
  • 4 annosta pastaa

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista riistakäristys kuumalla pannulla. Siirrä lihat pataan ja kuullota pannulla sipuli. Lisää pataan sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuullota sienet ja sekoita pataan. Lisää ruokakerma ja keitä kokoon muutaman minuutin ajan.

3. Tarjoa pata heti pastan, puolukoiden ja persiljan kera.

Tuoreimmat aiheesta

Riista