Riistakäristystä ja pastaa
Julkaistu
Riista-, hirven. ja poronkäristyksestä valmistuu näppärästi pikapata. Niitä kannattaakin pitää kotona pakastimessa kiireisten päivien varalta.
4 annosta
- 250 g riistakäristystä
- voita paistamiseen
- 1 sipuli
- suolaa ja pippuria
- 50 g herkkusieniä
- 200 g ruokakermaa
Tarjoiluun
- puolukoita
- hienonnettua persiljaa
- 4 annosta pastaa
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista riistakäristys kuumalla pannulla. Siirrä lihat pataan ja kuullota pannulla sipuli. Lisää pataan sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuullota sienet ja sekoita pataan. Lisää ruokakerma ja keitä kokoon muutaman minuutin ajan.
3. Tarjoa pata heti pastan, puolukoiden ja persiljan kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka