Tuorejuustolla täytetyt possurullat
Pihvi pysyy tuorejuuston avustuksella mehukkaana. Makua saat vaihdeltua kokeilemalla eri makuisia tuorejuustoja.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 600 g porsaan sisäfileetä
- 1 pkt maustamatonta tuorejuustoa
- 4 valkosipulinkynttä
- nippu persiljaa
- suolaa
- 0,5 dl korppujauhoja
- varrastikkuja
Valmistusohje
Leikkaa porsaanfileestä noin viiden sentin paloja ja nuiji ne ohuikis pihveiksi.
Sivele tuorejuustoa pihvien toiselle pinnalle ja pilko valkosipulinkynnet päälle. Silppua runsaasti persiljaa mukaan ja ripottele tasainen kerros korppujauhoja pintaan.
Rullaa pihvit ja pistä varrastikkuihin kaksi pihvirullaa.
Grillaa kypsiksi ja mausta kevyesti suolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piparijäätelö
-
Mokkapalamutakakku
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti