Tuorejuustolla täytetyt possurullat

Pihvi pysyy tuorejuuston avustuksella mehukkaana. Makua saat vaihdeltua kokeilemalla eri makuisia tuorejuustoja.

Ainekset

  • 600 g porsaan sisäfileetä
  • 1 pkt maustamatonta tuorejuustoa
  • 4 valkosipulinkynttä
  • nippu persiljaa
  • suolaa
  • 0,5 dl korppujauhoja
  • varrastikkuja

Valmistusohje

Leikkaa porsaanfileestä noin viiden sentin paloja ja nuiji ne ohuikis pihveiksi.

Sivele tuorejuustoa pihvien toiselle pinnalle ja pilko valkosipulinkynnet päälle. Silppua runsaasti persiljaa mukaan ja ripottele tasainen kerros korppujauhoja pintaan.

Rullaa pihvit ja pistä varrastikkuihin kaksi pihvirullaa.

Grillaa kypsiksi ja mausta kevyesti suolalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.