Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tuorejuustolla täytetyt possurullat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pihvi pysyy tuorejuuston avustuksella mehukkaana. Makua saat vaihdeltua kokeilemalla eri makuisia tuorejuustoja.

Ainekset

  • 600 g porsaan sisäfileetä
  • 1 pkt maustamatonta tuorejuustoa
  • 4 valkosipulinkynttä
  • nippu persiljaa
  • suolaa
  • 0,5 dl korppujauhoja
  • varrastikkuja

Valmistusohje

Leikkaa porsaanfileestä noin viiden sentin paloja ja nuiji ne ohuikis pihveiksi.

Sivele tuorejuustoa pihvien toiselle pinnalle ja pilko valkosipulinkynnet päälle. Silppua runsaasti persiljaa mukaan ja ripottele tasainen kerros korppujauhoja pintaan.

Rullaa pihvit ja pistä varrastikkuihin kaksi pihvirullaa.

Grillaa kypsiksi ja mausta kevyesti suolalla.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanfilee