Possupihvit ja juuresmuusi

Täyttävät possupihvit herkullisen juuresmuusin kanssa tuovat lisää energiaa päivään.

Ainekset

  • 800 g porsaan sisäfileetä
  • n. 3 rkl sinappia
  • n. 1 tl suolaa
  • 0,5 appelsiinin kuori raastettuna
  • 8 siivua pekonia

Juuresmuusi

  • n. 500 g jauhoisia perunoita
  • n. 300 g porkkanoita
  • 1 palsternakka
  • 2-3 dl maitoa
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

Leikkaa lihasta pieniä pihvejä ja painele niitä hieman kämmenellä. Mausta pihvit sinapilla, suolalla ja appelsiinin kuorella.

Kääri pihvien ympärille pekoniviipaleet ja kiinnitä tarvittaessa tikuilla. Paista pihvit pannulla miedolla lämmöllä kypsiksi.

Keitä kuoritut ja paloitellut juurekset vedessä kypsiksi. Kaada keitinvesi pois ja soseuta juurekset.

Sekoita joukkoon kuumaa maitoa ja mausta muusi suolalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.