Possupihvit ja juuresmuusi
Täyttävät possupihvit herkullisen juuresmuusin kanssa tuovat lisää energiaa päivään.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 800 g porsaan sisäfileetä
- n. 3 rkl sinappia
- n. 1 tl suolaa
- 0,5 appelsiinin kuori raastettuna
- 8 siivua pekonia
Juuresmuusi
- n. 500 g jauhoisia perunoita
- n. 300 g porkkanoita
- 1 palsternakka
- 2-3 dl maitoa
- 1 tl suolaa
Valmistusohje
Leikkaa lihasta pieniä pihvejä ja painele niitä hieman kämmenellä. Mausta pihvit sinapilla, suolalla ja appelsiinin kuorella.
Kääri pihvien ympärille pekoniviipaleet ja kiinnitä tarvittaessa tikuilla. Paista pihvit pannulla miedolla lämmöllä kypsiksi.
Keitä kuoritut ja paloitellut juurekset vedessä kypsiksi. Kaada keitinvesi pois ja soseuta juurekset.
Sekoita joukkoon kuumaa maitoa ja mausta muusi suolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku