Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Possupihvit ja juuresmuusi

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Täyttävät possupihvit herkullisen juuresmuusin kanssa tuovat lisää energiaa päivään.

Ainekset

  • 800 g porsaan sisäfileetä
  • n. 3 rkl sinappia
  • n. 1 tl suolaa
  • 0,5 appelsiinin kuori raastettuna
  • 8 siivua pekonia

Juuresmuusi

  • n. 500 g jauhoisia perunoita
  • n. 300 g porkkanoita
  • 1 palsternakka
  • 2-3 dl maitoa
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

Leikkaa lihasta pieniä pihvejä ja painele niitä hieman kämmenellä. Mausta pihvit sinapilla, suolalla ja appelsiinin kuorella.

Kääri pihvien ympärille pekoniviipaleet ja kiinnitä tarvittaessa tikuilla. Paista pihvit pannulla miedolla lämmöllä kypsiksi.

Keitä kuoritut ja paloitellut juurekset vedessä kypsiksi. Kaada keitinvesi pois ja soseuta juurekset.

Sekoita joukkoon kuumaa maitoa ja mausta muusi suolalla.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanfilee