Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Porsaanfileetä banaanin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on juhlaruokaa, joka sopii koko perheelle! Banaanien, kerman ja curryn kanssa makuyhdistelmää ei voi vastustaa. Tarjoile riisin tai perunalumen kera. Vihersalaatti sopii myös hyvin lisukkeeksi.

Neljälle

  • 400-500 g porsaanfileetä
  • 2 banaania, viipaloituina
  • 1 punainen paprika, hienonnettuna
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 tl currya
  • juustoraastetta
  • paprikajauhetta
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Paloittele filee 3-4 cm viipaleiksi. Laita ne leikkauspinta ylöspäin ja nuiji ne pihveiksi. Mausta suolalla, pippurilla ja paprikajauheella.

2. Ruskista lihat ja laita ne uunivuokaan.

3. Lisää banaani ja paprika vuokaan.

4. Vatkaa kerma, sekoita se curryn kanssa ja kaada vuokaan.

5. Ripottele päälle juustoraastetta. Gratinoi 225-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanfilee