Porsaanfileetä banaanin kera
Tämä on juhlaruokaa, joka sopii koko perheelle! Banaanien, kerman ja curryn kanssa makuyhdistelmää ei voi vastustaa. Tarjoile riisin tai perunalumen kera. Vihersalaatti sopii myös hyvin lisukkeeksi.
Neljälle
- 400-500 g porsaanfileetä
- 2 banaania, viipaloituina
- 1 punainen paprika, hienonnettuna
- 2 dl kuohukermaa
- 2 tl currya
- juustoraastetta
- paprikajauhetta
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Paloittele filee 3-4 cm viipaleiksi. Laita ne leikkauspinta ylöspäin ja nuiji ne pihveiksi. Mausta suolalla, pippurilla ja paprikajauheella.
2. Ruskista lihat ja laita ne uunivuokaan.
3. Lisää banaani ja paprika vuokaan.
4. Vatkaa kerma, sekoita se curryn kanssa ja kaada vuokaan.
5. Ripottele päälle juustoraastetta. Gratinoi 225-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku