Porsaanfileetä mandariinikastikkeella
Appelsiininmakea kastike antaa ruoalle kiinalaista makua. Riisi vihannesten kera tai perunagratiini ovat maukkaita lisukkeita.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Kuudelle
- noin 1 kg porsaanfileetä
- 1 kanaliemikuutio
- 1 prk mandariinilohkoja
- 1 appelsiinin mehu ja hienoksi suikaloitu kuori
- 1-2 tl arrowjuurta
- suolaa, pippuria, paprikajauhetta
Valmistusohje
1. Mausta liha suolalla, pippurilla ja paprikalla. Paista fileitä hitaasti pannulla voissa, kääntele kunnes ne ovat kypsiä.
2. Kiehauta kuorisuikaleet nopeasti vedessä ja valuta.
3. Nosta lihat pannulta, vatkaa maut pannulta appelsiinimehulla ja siivilöi kattilaan.
4. Lisää mandariinilientä, murusta mukaan liemikuutio ja keitä hiljalleen 5-10 minuuttia. Suurusta arrowjuurella, jonka olet sekoittanut vesitilkkaan.
5. Viipaloi liha, kaada päälle kastike ja koristele mandariinilohkoilla ja kuorisuikaleilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku