Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Porsaanfileetä mandariinikastikkeella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Appelsiininmakea kastike antaa ruoalle kiinalaista makua. Riisi vihannesten kera tai perunagratiini ovat maukkaita lisukkeita.

Kuudelle

  • noin 1 kg porsaanfileetä
  • 1 kanaliemikuutio
  • 1 prk mandariinilohkoja
  • 1 appelsiinin mehu ja hienoksi suikaloitu kuori
  • 1-2 tl arrowjuurta
  • suolaa, pippuria, paprikajauhetta

Valmistusohje

1. Mausta liha suolalla, pippurilla ja paprikalla. Paista fileitä hitaasti pannulla voissa, kääntele kunnes ne ovat kypsiä.

2. Kiehauta kuorisuikaleet nopeasti vedessä ja valuta.

3. Nosta lihat pannulta, vatkaa maut pannulta appelsiinimehulla ja siivilöi kattilaan.

4. Lisää mandariinilientä, murusta mukaan liemikuutio ja keitä hiljalleen 5-10 minuuttia. Suurusta arrowjuurella, jonka olet sekoittanut vesitilkkaan.

5. Viipaloi liha, kaada päälle kastike ja koristele mandariinilohkoilla ja kuorisuikaleilla.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanfilee