Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Porsaankyljykset tomaattikastikkeella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jos haluat valmistaa ruoan vähäisellä rasvamäärällä, paista kyljykset teflonpannussa. Tuore salvia tai basilika sopivat kastikkeeseen, jos haluat tehdä siitä italialaistyyppisen. Lisukkeeksi voit vaihtaa ruusukaalit vaikkapa parsakaaliin.

Kahdelle

  • 2 porsaankyljystä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • n. 150 g herkkusieniä
  • 1 keltasipuli, viipaloituna
  • 1 tl currya
  • 1 tl oliiviöljyä

Kastike

  • 1 pieni keltasipuli, hienonnettuna
  • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ prk paseerattua tomaattia
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Lisukkeeksi

  • keitettyä ruusukaalia

Valmistusohje

1. Paista sipuli ja valkosipuli kastikkeeseen hetki oliiviöljyssä kattilassa. Lisää paseeratut tomaatit ja tomaattipyree, mausta. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

2. Paista sienet, sipuli ja curry tilkassa oliiviöljyä teflonpannussa kunnes kaikki neste on haihtunut.

3. Mausta kyljykset ja grillaa tai paista teflonpannussa n. 3 minuuttia molemmin puolin, ennen kuin tarjoilet ne keitetyn ruusukaalin ja kastikkeen kera.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaankyljykset