Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Possupyyt purjopedillä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Korianteri ja possunliha tykkäävät toisistaan. Jos sinulla on tuoreita yrttejä, ota tuplamäärä kuivattuihin verrattuna ja säästä muutama lehti koristeeksi.

Neljälle

  • 400 g sikajauhelihaa
  • 1 muna
  • suolaa ja pippuria
  • ½ tl kuivattua korianteria
  • 1 paketti pekonisuikaleita
  • 200 g herkkusieniä
  • ½ dl mineraalivettä
  • 1 iso purjo suikaloituna
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Sekoita jauhelihaan muna, mausteet, pekoni- ja sienisilppu. Sekoita joukkoon mineraalivettä, jotta saat sopivan kiinteän mureketaikinan.

2. Muotoile munan kokoisia puikuloita ja paista ne hiljaa kypsiksi voissa keskilämmöllä.

3. Kuullota purjosuikaleet voissa pannulla, kunnes ne ovat pehmeitä ja kiiltäviä ja tarjoile pyitten seurana.

Tuoreimmat aiheesta

Lihapullat