Possupyyt purjopedillä
Julkaistu
Korianteri ja possunliha tykkäävät toisistaan. Jos sinulla on tuoreita yrttejä, ota tuplamäärä kuivattuihin verrattuna ja säästä muutama lehti koristeeksi.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 400 g sikajauhelihaa
- 1 muna
- suolaa ja pippuria
- ½ tl kuivattua korianteria
- 1 paketti pekonisuikaleita
- 200 g herkkusieniä
- ½ dl mineraalivettä
- 1 iso purjo suikaloituna
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Sekoita jauhelihaan muna, mausteet, pekoni- ja sienisilppu. Sekoita joukkoon mineraalivettä, jotta saat sopivan kiinteän mureketaikinan.
2. Muotoile munan kokoisia puikuloita ja paista ne hiljaa kypsiksi voissa keskilämmöllä.
3. Kuullota purjosuikaleet voissa pannulla, kunnes ne ovat pehmeitä ja kiiltäviä ja tarjoile pyitten seurana.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Mokkapalat
-
Jäädytetty nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Anun mokkakakku
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti