Possupyyt purjopedillä
Julkaistu
Korianteri ja possunliha tykkäävät toisistaan. Jos sinulla on tuoreita yrttejä, ota tuplamäärä kuivattuihin verrattuna ja säästä muutama lehti koristeeksi.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 400 g sikajauhelihaa
- 1 muna
- suolaa ja pippuria
- ½ tl kuivattua korianteria
- 1 paketti pekonisuikaleita
- 200 g herkkusieniä
- ½ dl mineraalivettä
- 1 iso purjo suikaloituna
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Sekoita jauhelihaan muna, mausteet, pekoni- ja sienisilppu. Sekoita joukkoon mineraalivettä, jotta saat sopivan kiinteän mureketaikinan.
2. Muotoile munan kokoisia puikuloita ja paista ne hiljaa kypsiksi voissa keskilämmöllä.
3. Kuullota purjosuikaleet voissa pannulla, kunnes ne ovat pehmeitä ja kiiltäviä ja tarjoile pyitten seurana.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku