Possurulla luumusoseella

Ainekset

  • 1 porsaansisäfilee
  • 3 rkl luumusosetta
  • 10 kuivattua aprikoosia
  • 1 hapan omena
  • ½ tl jauhettua neilikkaa
  • 1 tl raastettua inkivääriä
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • suolaa ja mustapippuria
  • rypsiöljyä paistamiseen
  • paistinarua sitomiseen

Valmistusohje

Poista porsaanfileestä kalvot. Avaa filee terävällä veitsellä auki ja nuiji sitä kevyesti kelmun alla levyksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Raasta kuorittu omena luumusoseen joukkoon. Pilko aprikoosit ja lisää ne mukaan. Lisää mukaan myös neilikka, inkivääri ja punaviinietikka. Sekoita ainekset hyvin keskenään. Levitä täytettä porsaanfileelle ja sido se narulla kiinni. Paista fileeseen kaunis väri pannulla ja laita uuniin 180 asteeseen noin 15-25 minuutiksi tai kunnes sisälämpö on 65 astetta. Anna fileen levätä hetki ennen tarjoilua ja siivuta fileestä ohuita siivuja.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!