Punainen gazpacho
Julkaistu
Gazpacho-keitto on todellinen kesäklassikko. Resepti on poimittu Alex Niemisen ja Riikka Sukulan Vege-kirjasta.
Ainekset:
- 1 1/2 kurkkua
- 1 varsisellerin varsi
- 1 hopeasipuli
- 3 isoa tomaattia
- suolaa
- pippuria
- valkoviinietikkaa
- muutama tippa tabascoa
Valmistusohje
Pilko kaikki vihannekset ja pane ne tehosekoittimeen mausteiden kanssa. Soseuta keitoksi. Anna vetäytyä 30 minuttia ennen tarjoilua. Keitto on parhaimmillaan yön yli jääkaapissa levättyään.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku