Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Punainen gazpacho

COLOURBOX_tomaatti
Colourbox.com
Julkaistu 02.06.2016 12:07

MTV LIFESTYLE

Gazpacho-keitto on todellinen kesäklassikko. Resepti on poimittu Alex Niemisen ja Riikka Sukulan Vege-kirjasta.

Ainekset:

  • 1 1/2 kurkkua
  • 1 varsisellerin varsi
  • 1 hopeasipuli
  • 3 isoa tomaattia
  • suolaa
  • pippuria
  • valkoviinietikkaa
  • muutama tippa tabascoa

Valmistusohje

Pilko kaikki vihannekset ja pane ne tehosekoittimeen mausteiden kanssa. Soseuta keitoksi. Anna vetäytyä 30 minuttia ennen tarjoilua. Keitto on parhaimmillaan yön yli jääkaapissa levättyään.

Tuoreimmat aiheesta

Tomaattikeitto