Ruskista jauheliha pannulla ja raasta joukkoon punajuuret. Hienonna sekaan myös sipulit. Anna punajuuren ja sipulin pehmetä. Lisää pannulle tomaattipyree ja –murska sekä neste. Mausta ja anna hautua. Tarjoile kastike keitetyn spagetin ja parmesaanin kanssa.
Makuja
Punainen spagetti bolognese
Julkaistu 18.02.2013 00:00
Punainen spagetti bolognese maistuu perheen pienimmillekin. Tarjoile kastike keitetyn spagetin ja parmesaanin kanssa.
Ainekset
- 400 g paistijauhelihaa
- 2-3 punajuurta
- 1 sipuli
- 4 valkosipulinkynttä
- 0,5 dl tomaattipyreetä
- 1 prk (400-500 g) tomaattimurskaa
- n. 2 dl punaviiniä tai vettä
- 2 lihaliemikuutiota
- 0,5 tl timjamia
Lisäksi
- 400 g spagettia
- 1-2 dl parmesaania