Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Punajuurikeitto

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Herkullisen punajuurikeiton seurana maistuu smetana.

Ainekset

  • pala valkokaalia
  • 1 porkkana
  • 2 punajuurta
  • 2 perunaa
  • 1 sipuli
  • 1 rkl öljyä
  • 8 dl kasvislientä
  • 2 rkl Rajamäen Punaviinietikkaa
  • 2 tl hunajaa
  • (suolaa)
  • persiljaa
  • smetanaa lisäkkeeksi

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Raasta kaali, porkkana, punajuuret ja perunat hienoksi raasteeksi. Hienonna sipuli.

Kuullota raasteita öljyssä muutama minuutti. Lisää kasvisliemi ja anna kiehua hiljalleen noin 40 minuuttia. Lisää tarvittaessa nestettä.

Soseuta valmis keitto ja mausta hunajalla ja viinietikalla. Ripottele pinnalle runsaasti hienonnettua persiljaa.

Tarjoa halutessasi keiton kanssa smetanaa.

Tuoreimmat aiheesta

Punajuurikeitto