1. Sekoita keskenään viini ja sitruunamehu. Kuori ja silppua sipuli ja lisää viininseokseen. Kuori valkosipulinkynsi ja purista se myös seokseen. Muserra laakerinlehti ja lisää se sekä suola, pippuri ja oregano marinadiin. Kaada marinadi ohuiden vasikanmaksaviipaleiden päälle ja aseta kylmään tunniksi. Kääntele viipaleita muutaman kerran.
2. Soseuta banaanit haarukalla ja sekoita rommi tai konjakki sekaan. Pane sose kylmään tarjoiluun asti. Ota maksasiivut marinadista ja anna valua. Kuumenna voi paistinpannussa ja nosta maksaviipaleet pannulle. Paista keskilämmöllä 3-4 minuuttia molemmilta puolilta.
3. Nosta maksat tarjoiluvadille ja pidä lämpimänä. Kaada marinadi paistinpannuun ja keitä miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Lisää mahdollisesti viiniä tai lihalientä. Jaa banaanisose maksapihveille ja kaada kastike päälle.