Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Sillikaviaaria ja uusia perunoita

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Uudet potut ovat aito ja varma kesän merkki. Valmista helppo sillikaviaari pottujen kaveriksi.

Ainekset

  • 2 ( noin 180 g ) matjessillifileetä kuutioina
  • 1 dl tummaa leipää raastettua
  • 3 rkl sipulia hienonnettua
  • 3 rkl ruohosipulia hienonnettuna
  • 3 rkl tilliä hienonnettuna
  • vastajauhettua mustapippuria
  • 1 dl smetana
  • 0,5 l pieniä uusia perunoita keitettynä
  • 3 rkl ruohosipulia hienonnettuna
  • 1 dl mätiä

Valmistusohje

(4 annosta)

Sekoita keskenään sillikuutiot, leipäraaste, sipuli, ruohosipuli, tilli, mustapippuri ja ranskankerma. Anna vetäytyä puolisen tuntia kylmässä.

Viipaloi perunat noin yhden sentin viipaleiksi. Aseta lusikallinen sillisalaattia peruna viipaleen päälle. Koristele mädillä, ruohosipulilla ja tillillä. Nauti huurteisen oluen kera alkuruokana tai iltapalana.

Tuoreimmat aiheesta

Matjessilli