Purjoa mantelilastujen kera
Julkaistu
Herkullinen purjoannos sopii niin kalan kuin lihankin lisäkkeeksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 8-12 hentoa purjoa
- 100 g voita
- 1 pussi mantelilastuja
Valmistusohje
1. Leikkaa purjot 10 sentin paloiksi. Huuhtele ne huolella ja keitä melkein kypsiksi vähäsuolaisessa vedessä. Valuta purjot hyvin ja laita ne sitten lämpimälle vadille.
2. Ruskista voi kevyesti. Paahda mantelilastuja toisessa, kuivassa pannussa. Kaada ruskistettu, kuuma voi purjon päälle ja sirottele päälle mantelilastut. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka