Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Suupalat punaisella mädillä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nämä ovat maukas ruokahalun kiihottaja, palat voidaan myös tarjoilla seisovassa pöydässä. Helpoimmin pääset, kun käytät säilöttyjä latva-artisokanpohjia.

Kuudelle

  • 12 latva-artisokanpohjaa
  • 100 g voita
  • 1 dl kuohukermaa
  • 120 g punaista mätiä
  • hienonnettua tilliä

Valmistusohje

1. Asettele valutetut artisokanpohjat vadille. Sulata voi vesihauteessa ilman, että se ruskistuu. Anna jäähtyä hieman.

2. Lisää kerma voisulaan voimakkaasti vatkaten. Lisää mäti ja sekoita.

3. Levitä massa artisokanpohjille, koristele tillillä.

Tuoreimmat aiheesta

Täytetty artisokka