Suupalat punaisella mädillä
Nämä ovat maukas ruokahalun kiihottaja, palat voidaan myös tarjoilla seisovassa pöydässä. Helpoimmin pääset, kun käytät säilöttyjä latva-artisokanpohjia.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Kuudelle
- 12 latva-artisokanpohjaa
- 100 g voita
- 1 dl kuohukermaa
- 120 g punaista mätiä
- hienonnettua tilliä
Valmistusohje
1. Asettele valutetut artisokanpohjat vadille. Sulata voi vesihauteessa ilman, että se ruskistuu. Anna jäähtyä hieman.
2. Lisää kerma voisulaan voimakkaasti vatkaten. Lisää mäti ja sekoita.
3. Levitä massa artisokanpohjille, koristele tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku