Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pyttipannu silavamakkaroista

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pakastettujen perunakuutioiden avulla tämä ruokalaji valmistuu nopeasti.

Ainekset

  • Neljälle
  • 400 g silavamakkaraa
  • 1 keltasipuli
  • 600 g pakastettuja perunakuutioita
  • voita tai öljyä paistamiseen
  • suolaa
  • mustapippuria
  • punajuuria
  • paistettuja
  • munia
  • HP-kastiketta

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna voi tai öljy pannussa ja paista sipuli kullankeltaiseksi. Lisää perunakuutiot.

2. Poista silavamakkaroista kuori ja muussaa sisältö haarukalla. Lisää perunapannulle. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Tarjoile pyttipannu lisukkeiden sekä näkkileivän kera.

Tuoreimmat aiheesta

Pyttipannu