Pyttipannu silavamakkaroista
Julkaistu
Pakastettujen perunakuutioiden avulla tämä ruokalaji valmistuu nopeasti.
Ainekset
- Neljälle
- 400 g silavamakkaraa
- 1 keltasipuli
- 600 g pakastettuja perunakuutioita
- voita tai öljyä paistamiseen
- suolaa
- mustapippuria
- punajuuria
- paistettuja
- munia
- HP-kastiketta
Valmistusohje
1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna voi tai öljy pannussa ja paista sipuli kullankeltaiseksi. Lisää perunakuutiot.
2. Poista silavamakkaroista kuori ja muussaa sisältö haarukalla. Lisää perunapannulle. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Tarjoile pyttipannu lisukkeiden sekä näkkileivän kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno