Pohja:
Valmista kakkupohja. Vatkaa munista ja sokerista vaahto. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisä vaahdon sekaan varovasti käännellen. Levitä taikina pellille. Paista 200 asteessa 6-8 minuuttia.
Ruisvaahto:
Kiehauta vesi, marjat ja sokeri kattilassa. Vispaa joukkoon ruisjauhot ja anna kypsyä välillä sekoittaen 10 min. Ota kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä. Vatkaa jäähtynyt seos sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää lopuksi liivate ohuena nauhana sekaan sekä vaniljavaahto.
Kiille:
Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Kiehauta mustikkasose ja lisää liivatteet soseeseen. Sekoita tasaiseksi.
Koristeet:
Leikkaa pohjasta halutun kokosia leivospaloja muottia apuna käyttäen. Ympäröi pohja reunakalvolla. Täytä ruisvaahdolla.
Viimeistele leivos mustikkakiilteellä, mustikan lehdillä sekä valkosuklaa koristeella.