Raaka sienisalaatti

Loppukesän kesteissä tai venetsialaisissa syödään metsäisen maukasta sienisalaattia.

Ainekset

  • 1 paketti herkkusieniä viipaloituna (tai herkkutatteja)
  • 1 friseesalaatti
  • 1 tammenlehväsalaatti
  • 1 lehtisalaatti
  • 3 rkl kirveliä
  • 3 rkl ruohosipulia
  • 3 rkl korianteria
  • (villiminttua)
  • 1 rkl dijoninsinappia
  • 2 rkl punaviinietikka
  • ½ dl auringonkukkaöljyä

Valmistusohje

Pese sienet ja viipaloi. Pese ja linkoa salaatit. Laita salaatit ja yrtit tarjoiluastiaan. Asettele sienet päälle. Sekoita sinapista, etikasta ja öljystä salaatinkastike.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!