Raaka sienisalaatti
Julkaistu
Loppukesän kesteissä tai venetsialaisissa syödään metsäisen maukasta sienisalaattia.
- Ruokavalio: Kevyt, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 paketti herkkusieniä viipaloituna (tai herkkutatteja)
- 1 friseesalaatti
- 1 tammenlehväsalaatti
- 1 lehtisalaatti
- 3 rkl kirveliä
- 3 rkl ruohosipulia
- 3 rkl korianteria
- (villiminttua)
- 1 rkl dijoninsinappia
- 2 rkl punaviinietikka
- ½ dl auringonkukkaöljyä
Valmistusohje
Pese sienet ja viipaloi. Pese ja linkoa salaatit. Laita salaatit ja yrtit tarjoiluastiaan. Asettele sienet päälle. Sekoita sinapista, etikasta ja öljystä salaatinkastike.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka