Pese sienet ja viipaloi. Pese ja linkoa salaatit. Laita salaatit ja yrtit tarjoiluastiaan. Asettele sienet päälle. Sekoita sinapista, etikasta ja öljystä salaatinkastike.

Makuja
Raaka sienisalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00
Loppukesän kesteissä tai venetsialaisissa syödään metsäisen maukasta sienisalaattia.
- Ruokavalio: Kevyt, Gluteeniton, Kasvisruoka, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 paketti herkkusieniä viipaloituna (tai herkkutatteja)
- 1 friseesalaatti
- 1 tammenlehväsalaatti
- 1 lehtisalaatti
- 3 rkl kirveliä
- 3 rkl ruohosipulia
- 3 rkl korianteria
- (villiminttua)
- 1 rkl dijoninsinappia
- 2 rkl punaviinietikka
- ½ dl auringonkukkaöljyä