1. Ensimmäinen päivä: Halkaise broileri kahteen puolikkaaseen. Huuhtele, valuta ja kuivaa talouspaperilla. Hiero kumpaankin puolikkaaseen sekä sisä- että ulkopuolelle suolaa 1 rkl / puolikas. Aseta puolikkaat vierekkäin lihapuoli ylöspäin muovipussiin ja sulje se. Nosta pussi lautaselle ja se jääkaappiin vuorokaudeksi.
2. Toinen päivä: Keitä vettä isossa kattilassa ja nosta broilerinpuolikkaat siihen. Veden pitää peittää lihat. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemeen peratut vihannekset, pippurit, laakerinlehti, timjami ja pari persiljanoksaa. Kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä hiljalleen 40-50 minuuttia, kunnes liha on kypsää. Kokeile broilerin reidestä, että lihaneste on kirkasta. Nosta broileri liemestä, vedä pois nahka ja irrota lihat luista. Leikkaa liha viipaleiksi ennen tarjoilua.
3. Rakuunakastike: kuori ja hienonna sipuli. Laita sipulisilppua yhdessä kuivatun rakuunan kanssa valkoviinietikkaan. Sekoita keskenään ranskankerma, majoneesi, suola ja pippuri. Kääntele joukkoon sipuli-rakuuna-viinietikka ja pane kastike maustumaan kylmään tarjoiluun asti. Asettele tarjoiluvadille salaatinlehtiä ja nosta päälle kanaviipaleet, kaada päälle kastiketta ja koristele tuoreella rakuunalla.