Paistettu tonnikalariisi
Julkaistu
Tämä simppeli tonnikalariisi on kuin luotu perjantairuoaksi. Terveellistä, herkullista ja täyttävää.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 6-8 dl keitettyä riisiä
- 1 punasipuli
- 1 punainen paprika
- 300 g parsakaalia
- 2 rkl sitruunaoliiviöljyä
- 4 rkl soijakastiketta
- 2 prk tonnikalaa
- nippu basilikaa
- 2 rkl basilikaoliiviöljyä
Valmistusohje
Pilko sipuli, paprika ja parsakaali parin sentin paloiksi. Kuumenna pannulla öljyä ja paista paloja siinä niin, että ne saavat öljyä kaikille pinnoilleen. Lisää riisi ja soija ja jatka paistamista niin, että riisi kuumenee. Kumoa tonnikalasäilykkeet riisin joukkoon ja kuumenna taas. Mausta reilulla määrällä leikattua basilikaa ja lorauksella basilikaoliiviöljyä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"