Pilko sipuli, paprika ja parsakaali parin sentin paloiksi. Kuumenna pannulla öljyä ja paista paloja siinä niin, että ne saavat öljyä kaikille pinnoilleen. Lisää riisi ja soija ja jatka paistamista niin, että riisi kuumenee. Kumoa tonnikalasäilykkeet riisin joukkoon ja kuumenna taas. Mausta reilulla määrällä leikattua basilikaa ja lorauksella basilikaoliiviöljyä.
Makuja
Paistettu tonnikalariisi
Julkaistu 18.02.2013 00:00
Tämä simppeli tonnikalariisi on kuin luotu perjantairuoaksi. Terveellistä, herkullista ja täyttävää.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 6-8 dl keitettyä riisiä
- 1 punasipuli
- 1 punainen paprika
- 300 g parsakaalia
- 2 rkl sitruunaoliiviöljyä
- 4 rkl soijakastiketta
- 2 prk tonnikalaa
- nippu basilikaa
- 2 rkl basilikaoliiviöljyä