Roseepippuri-suklaamousse

Ainekset

  • 2 liivatelehteä
  • 1 muna
  • 2 rkl sokeria
  • 2-3 rl suklaalikööriä (Baileys)
  • 50 g tummaa suklaata
  • 1 dl kermaa
  • roseepippuria

Valmistusohje

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon raastettu suklaa. Lämmitä suklaalikööri nopeasti ja sulata siihen vedessä liotetut liivakot. Jäähdytä seos ja kaada vaahdon joukkoon koko ajan vatkaten. Sekoita vaahtoa hitaasti. Kun se alkaa jähmettyä, sekoita kovaksi vaahdoksi vatkattu kerma joukkoon nopeasti ja varovasti. Jaa seos annosmaljoihin ja siirrä kylmään jähmettymään. Koristele ennen tarjoilua kermavaahdolla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!