Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon raastettu suklaa. Lämmitä suklaalikööri nopeasti ja sulata siihen vedessä liotetut liivakot. Jäähdytä seos ja kaada vaahdon joukkoon koko ajan vatkaten. Sekoita vaahtoa hitaasti. Kun se alkaa jähmettyä, sekoita kovaksi vaahdoksi vatkattu kerma joukkoon nopeasti ja varovasti. Jaa seos annosmaljoihin ja siirrä kylmään jähmettymään. Koristele ennen tarjoilua kermavaahdolla.
Makuja
Roseepippuri-suklaamousse
Julkaistu 18.02.2013 00:00
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 2 liivatelehteä
- 1 muna
- 2 rkl sokeria
- 2-3 rl suklaalikööriä (Baileys)
- 50 g tummaa suklaata
- 1 dl kermaa
- roseepippuria