Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pannacotta valkosuklaalla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pehmeä pannacotta sopii hyvin yhteen tuoreiden marjojen sekä rapean keksin kera.

Kuudelle

  • 5 dl kermaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 100 g valkosuklaata
  • 3 liivatelehteä

Koristeluun

  • vadelmia
  • keksejä

Valmistusohje

1. Paloittele suklaa. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Kuumenna kerma ja vaniljasokeri kiehuvaksi.

2. Lisää suklaa kermaan ja anna sen sulaa samalla sekoittaen. Puristele liivatteista vesi ja laita ne kerma-suklaaseokseen. Sekoita kunnes liivatteet ovat sulaneet.

3. Kaada seos annosmaljoihin ja anna jähmettyä jääkaapissa 2-3 tuntia ennen tarjoilua. Koristele vadelmilla ja pienillä kekseillä.

Tuoreimmat aiheesta

Pannacotta