Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Roseepippurilla maustetut broilerinfileet

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Broilerin mieto maku saa potkua roseepippurista. Keitetty riisi, johon sekoitetaan maissinjyviä, on mainio lisuke. Jos et löydä romanescoa (vihreää kukkakaalia), voit käyttää tavallista kukkakaalia tai parsakaalia.

4 annosta

  • 4 broilerinfileetä
  • 2 tl roseepippuria
  • ½ tl suolaa
  • 100 g romanescoa
  • (kukkakaalia tai parsakaalia)
  • 100 g miniparsaa
  • 4 rkl pinjansiemeniä
  • 1 porkkana
  • voita paistamiseen

Tarjoiluun

  • 4 annosta keitettyä riisiä
  • 1 pieni prk maissinjyviä

Valmistusohje

1. Lämmitä uuni 125 asteeseen. Murskaa roseepippurit ja mausta fileet niillä ja suolalla. Ruskista fileet kauttaaltaan ja jälkikypsytä uunissa noin 10 minuuttia.

2. Kuori porkkana ja leikkaa se pitkiksi suikaleiksi kuorimaveitsellä. Irrota romanescosta kukinnot ja keitä niitä ja parsaa sekä porkkanaa hetken suolalla maustetussa vedessä.

3. Viipaloi broileri ja aseta lautasille. Nosta päälle parsaa ja romanescoa. Koristele pinjansiemenillä ja porkkanasuikaleilla. Tarjoile lisänä maissiriisiä.

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinfilee