1. Lämmitä vesi käden lämpöiseksi (37 astetta). Liuota veteen hiiva, lisää öljy ja suola. Lisää sitten jyväinen ruis ja ruissihtijauho sekä pienempi määrä durumvehnäjauhoa. Alusta voimakkaasti, 5 minuuttia koneella tai 10 minuuttia käsivoimin sileäksi, sitkeäksi ja hiukan löysäksi taikinaksi. Ripota pinnalle hiukan jauhoa, peitä leivinliinalla ja anna nousta lähes kaksinkertaiseksi noin 45-55 minuuttia.
2 Paahda saksanpähkinät kevyesti kuivassa, kuumassa paistinpannussa ja rouhi ne karkeasti. Kiehauta kuivatut tomaatit runsaassa vedessä ja keitä muutama minuutti. Jäähdytä keitinvedessä. Suikaloi jäähtyneet tomaatit. Murenna feta karkeasti. Silppua puolet oliiveista, jätä puolet kokonaisiksi.
3. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Vaivaa noussut taikina kevyesti jauhotetulla leivinpöydällä, jaa kolmeen osaan. Kauli kukin pala noin 30x30 sentin levyksi. Jaa täytteet levyille, joko kaikkia kaikkiin tai yhtä lajia aina yhteen. Kääri levyt rullalle ja nosta kääröt uunipellille saumapuoli alaspäin. Leikkaa terävällä veitsellä jokunen viilto jokaiseen leipään. Kohota peitettynä leipiä noin 30 minuuttia.
4. Kun taikina pomppaa nopeasti takaisin muotoonsa, kun sitä painaa sormella, se on paistovalmista. Paista leipiä 10 minuuttia uunin keskitasolla, laske lämpö 200 asteeseen ja paista vielä 25 minuuttia. Jäähdytä ritilällä peittämättä, jotta rapeus säilyy.