Parsakrustadit

Lämmitä krustadit ja täytä ne juuri ennen tarjoilua. Maukas alkupala, mutta sopii myös lisukkeeksi lihan tai paistetun lohen kera.

6-8 kpl

  • 6-8 krustadivuokaa

Muhennos

  • 2 rkl margariinia
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 3-4 dl parsalientä
  • kahvikermaa
  • 400 g purkkiparsaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Paita margariini ja jauhot kattilassa. Lisää parsalientä ja kermaa. Mausta ja keitä 5-10 minuuttia.

2. Puolita parsanvarret, laita sivuun nuppuja koristeluun ja kääntele loput muhennokseen.

3. Levitä muhennos lämpimiin krustadivuokiin. Koristele nupuilla. Tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.