Parsakrustadit
Lämmitä krustadit ja täytä ne juuri ennen tarjoilua. Maukas alkupala, mutta sopii myös lisukkeeksi lihan tai paistetun lohen kera.
6-8 kpl
- 6-8 krustadivuokaa
Muhennos
- 2 rkl margariinia
- 3 rkl vehnäjauhoja
- 3-4 dl parsalientä
- kahvikermaa
- 400 g purkkiparsaa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Paita margariini ja jauhot kattilassa. Lisää parsalientä ja kermaa. Mausta ja keitä 5-10 minuuttia.
2. Puolita parsanvarret, laita sivuun nuppuja koristeluun ja kääntele loput muhennokseen.
3. Levitä muhennos lämpimiin krustadivuokiin. Koristele nupuilla. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa