1. Viipaloi, suikaloi ja kuutioi naudanfilee tasakokoisiksi paloiksi. Kuori ja kuutioi perunat. Huuhtele niistä kaikki tärkkelys pois kylmässä vedessä. Kuori ja hienonna sipuli.
2. Paista sipulia voissa miedolla lämmöllä, kunnes se on pehmeää ja kullankeltaista. Mausta suolalla. Paista perunat erikseen, tarvittaessa useassa erässä, kunnes ne ovat ruskistuneet ja läpikypsiä. Pidä perunat ja sipuli lämpiminä omissa astioissa.
3. Lämmitä voi paistinpannussa. Voin lakattua vaahtoamasta lisää liha ja paista, kunnes palat ovat ruskistuneet joka puolelta, mutta sisältä vielä hieman punertavat. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Asettele liha, perunat ja sipuli omiksi ryhmikseen neljälle lautaselle, ripottele päälle persiljaa. Lisää jokaiselle lautaselle vielä raaka keltuainen.