Kuumenna oliiviöljy isossa padassa ja kuullota sipulit. Lisää linssit ja sekoita. Lisää liemi, mausta suolalla ja pippurilla. Paista 200-asteisessa uunissa tunti. Jäähdytä seos huoneenlämpöiseksi. Pilko tomaatit ja latva-artisokan sydämet. Yhdistä kaikki aineet keskenään. Tarkista maku.

Makuja
Linssisalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka, Kasvisruoka
Ainekset
- 4:lle hengelle
- 350 g tummia linssejä
- 1 rkl oliiviöljyä
- 2 salottisipulia
- 2 valkosipulinkynttä
- 8 dl kana- tai kasvislientä
- 2 tomaattia
- 3 latva-artisokan sydäntä
- 2 rkl punaviinietikkaa
- 2-3 rkl oliiviöljyä
- suolaa
- pippuria
- tuoretta timjamia
- tuoretta basilikaa