Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Linssisalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 4:lle hengelle
  • 350 g tummia linssejä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 salottisipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 8 dl kana- tai kasvislientä
  • 2 tomaattia
  • 3 latva-artisokan sydäntä
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 2-3 rkl oliiviöljyä
  • suolaa
  • pippuria
  • tuoretta timjamia
  • tuoretta basilikaa

Valmistusohje

Kuumenna oliiviöljy isossa padassa ja kuullota sipulit. Lisää linssit ja sekoita. Lisää liemi, mausta suolalla ja pippurilla. Paista 200-asteisessa uunissa tunti. Jäähdytä seos huoneenlämpöiseksi. Pilko tomaatit ja latva-artisokan sydämet. Yhdistä kaikki aineet keskenään. Tarkista maku.

Tuoreimmat aiheesta

Linssisalaatti