1. Juustokastike: Sulata voi kattilassa - sekoita joukkoon jauhot samalla voimakkaasti vatkaten - kastike ei saa missään tapauksessa palaa kiinni. Kaada joukkoon maito vähän kerrallaan ja anna kiehua. Vatkaa aina kokkareet pois ennen kuin lisäät maitoa. Jatka, kunnes kastike on tasaista ja riittävän paksua. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Sekoita joukkoon lähes kaikki juustoraaste ja sekoita, kunnes se on sulanut. Jos kastikkeesta tulee liian paksua, ohenna maidolla.
2. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Voitele uunivuoka. Pane vuokaan vuorotellen kerros kastiketta, sitten pinaattia, lohta ja lopulta lasagnelevyjä. Mausta lohi vastajauhetulla mustapippurilla ja tuoreilla yrteillä. Lasagnelevyjen päälle tulee vielä kerros juustokastiketta. Sitten vielä kerrokset pinaattia, lohta, lasagnelevyjä ja päällimmäiseksi juustokastiketta.
3. Paista lasagnea uunissa puolen tunnin ajan alumiinifoliolla peitettynä. Ota folio pois, ripottele pinnalle loppu juustoraaste ja paista vielä 10 minuuttia, kunnes juusto saa väriä.