Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Savusilakkasalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Savusilakka salaatti sopii niin alku- kuin pääruuaksi. Tarjoile salaatti tuoreen leivän kera.

Ainekset

  • n. 6 dl savusilakoita perattuna
  • 1 punasipuli hienonnettuna
  • 1 dl tilliä hienonnettuna
  • 0,5 dl ruohosipulia hienonnettuna
  • 3 rkl kapriksia
  • 3 rkl sitruunan mehua
  • 0,5 tl suolaa

Lisäksi

  • 1 ruukku salaattia
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 4 munaa keitettynä
  • 4 perunaa keitettynä
  • leipää

Valmistusohje

Kääntele savusilakoiden joukkoon hienonnettu sipuli, yrtit ja kaprikset. Mausta seos sitruunalla ja suolalla. Anna silakoiden maustua jääkaapissa. Tarjoile seos revityn salaatin, halkaistujen tomaattien, muna- ja perunalohkojen päälle aseteltuna hyvän leivän kera.

Tuoreimmat aiheesta

Savukalasalaatti