Kääntele savusilakoiden joukkoon hienonnettu sipuli, yrtit ja kaprikset. Mausta seos sitruunalla ja suolalla. Anna silakoiden maustua jääkaapissa. Tarjoile seos revityn salaatin, halkaistujen tomaattien, muna- ja perunalohkojen päälle aseteltuna hyvän leivän kera.
Makuja
Savusilakkasalaatti
Julkaistu 18.02.2013 00:00
Savusilakka salaatti sopii niin alku- kuin pääruuaksi. Tarjoile salaatti tuoreen leivän kera.
Ainekset
- n. 6 dl savusilakoita perattuna
- 1 punasipuli hienonnettuna
- 1 dl tilliä hienonnettuna
- 0,5 dl ruohosipulia hienonnettuna
- 3 rkl kapriksia
- 3 rkl sitruunan mehua
- 0,5 tl suolaa
Lisäksi
- 1 ruukku salaattia
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 4 munaa keitettynä
- 4 perunaa keitettynä
- leipää