Savustettu kala ja vihannessalaatti

Täydellinen kesälounas. Pavut voit tietenkin vaihtaa herneisiin.

Neljälle

  • 2 isoa savukalaa
  • (siikaa, makrillia)

Salaatti

  • 1 pkt vihreitä pakastepapuja
  • 1 dl majoneesia
  • 1 dl kermaviiliä
  • 1 dl kermavaahtoa
  • 2 tl currya
  • 2 hapanta omenaa kuutioina
  • 1 rkl ruohosipulisilppua

Valmistusohje

1. Ryöppää pavut nopeasti, huuhtele kylmässä vedessä jaa valuta. Sekoita salaattikastike. Sekoita kastikkeen joukkoon pavut ja omenakuutiot. Ripottele pinnalle ruohosipulisilppu.

2. Kääri kalat folioon ja lämmitä niitä hetki uunissa, kunnes ne tuoksuvat vastasavustetuilta.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.