Savustettu kala ja vihannessalaatti
Täydellinen kesälounas. Pavut voit tietenkin vaihtaa herneisiin.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 2 isoa savukalaa
- (siikaa, makrillia)
Salaatti
- 1 pkt vihreitä pakastepapuja
- 1 dl majoneesia
- 1 dl kermaviiliä
- 1 dl kermavaahtoa
- 2 tl currya
- 2 hapanta omenaa kuutioina
- 1 rkl ruohosipulisilppua
Valmistusohje
1. Ryöppää pavut nopeasti, huuhtele kylmässä vedessä jaa valuta. Sekoita salaattikastike. Sekoita kastikkeen joukkoon pavut ja omenakuutiot. Ripottele pinnalle ruohosipulisilppu.
2. Kääri kalat folioon ja lämmitä niitä hetki uunissa, kunnes ne tuoksuvat vastasavustetuilta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka