Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Savustettu kala ja vihannessalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Täydellinen kesälounas. Pavut voit tietenkin vaihtaa herneisiin.

Neljälle

  • 2 isoa savukalaa
  • (siikaa, makrillia)

Salaatti

  • 1 pkt vihreitä pakastepapuja
  • 1 dl majoneesia
  • 1 dl kermaviiliä
  • 1 dl kermavaahtoa
  • 2 tl currya
  • 2 hapanta omenaa kuutioina
  • 1 rkl ruohosipulisilppua

Valmistusohje

1. Ryöppää pavut nopeasti, huuhtele kylmässä vedessä jaa valuta. Sekoita salaattikastike. Sekoita kastikkeen joukkoon pavut ja omenakuutiot. Ripottele pinnalle ruohosipulisilppu.

2. Kääri kalat folioon ja lämmitä niitä hetki uunissa, kunnes ne tuoksuvat vastasavustetuilta.

Tuoreimmat aiheesta

Savukalasalaatti