Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Seesamipaneerattuja lohikyljyksiä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kun valmistat kalaa ruodoilla, siitä tulee mehevämpää kuin ruodottomasta. Nämä herkulliset lohikyljykset paneerataan seesamilla.

Neljälle

  • 4 lohikyljystä
  • 2 tl rapsiöljyä
  • suolaa
  • ½ dl paahdettuja seesaminsiemeniä

Tarjoiluun

  • 4 annosta nuudeleita
  • 1 prk pavunituja
  • 1 lime
  • 2 tl rapsiöljyä
  • 2 rkl japanilaista soijaa
  • 2 tl seesamiöljyä

Valmistusohje

1. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, valuta pavunidut. Penslaa lohikyljykset öljyllä, suolaa ja kasta ne seesaminsiemeniin. Laita ne leikkuulaudalle kuivahtamaan hetkeksi.

2. Paista lohikyljyksiä keskilämmöllä 3-4 minuuttia molemmin puolin. Wokkaa nuudelit ja pavunidut rapsiöljyssä. Mausta soijalla ja seesamiöljyllä.

3. Tarjoile lohi nuudelipediltä limelohkojen kera.

Tuoreimmat aiheesta

Lohikyljykset