1. Leikkaa fileet pieniksi paloiksi. Pese limetti ja suikaloi kuori, purista mehu. Sekoita keskenään limetinkuori ja mehu, soija, kalakastike, öljy ja pippuri marinadiksi. Marinoi lihoja tunti. Pane vartaat likoamaan veteen.
2. Kastike: Hienonna maapähkinät. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli ja kuullota ne öljyssä. Lisää joukkoon kookosmaito, sambal, currytahna, sokeri ja kalakastike ja keitä sekoittaen 2 minuuttia. Lisää maapähkinähake ja -voi. Keitä hiljaa ilman kantta 30 minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Lisää kastikkeeseen sitruunamehu. Pujota marinoidut lihapalat vartaisiin.
3. Uunissa grillaus: kuumenna uuni 250 asteeseen grillivastusten kera. Grillaa vartaita uunin ylätasolla 5 minuuttia puoleltaan. Penslaa kuorrutusseoksella loppupuolella ja sirottele pinnalle seesaminsiemeniä. Tarjoile vartaat ja kastike erillisessä kulhossa.
Puuhiiligrillissä grillaus: grillaa vartaita noin 10 minuuttia ja kääntele useita kertoja. Penslaa kuorrutuksella grillauksen loppupuolella ja sirottele pinnalle seesaminsiemeniä. Tarjoile kastike erillisestä kulhosta.