Serrano-anjovis- tuorejuustoleivät

Ainekset

  • patonki
  • 50 g valkosipulimurskaa
  • 200 g serranokinkkua
  • 1 pkt maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 prk anjovisfileitä
  • ½ dl oliiviöljyä

Valmistusohje

Leikkaa patonki siivuiksi ja sivele valkosipulin ja oliiviöljyn seoksella. Paista uunissa 200-asteessa kunnes pinta on kullanruskea.

Sipaise siivuille reilusti tuorejuustoa ja laita päälle kinkkusiivu ja anjovisfile. Tarjoa heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!