Serrano-anjovis- tuorejuustoleivät
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- patonki
- 50 g valkosipulimurskaa
- 200 g serranokinkkua
- 1 pkt maustamatonta tuorejuustoa
- 1 prk anjovisfileitä
- ½ dl oliiviöljyä
Valmistusohje
Leikkaa patonki siivuiksi ja sivele valkosipulin ja oliiviöljyn seoksella. Paista uunissa 200-asteessa kunnes pinta on kullanruskea.
Sipaise siivuille reilusti tuorejuustoa ja laita päälle kinkkusiivu ja anjovisfile. Tarjoa heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka