1. Täyte: Kuutioi porsaanliha. Kuori ja hienonna sipuli. Paista lihat ja sipuli ilman että sipuli saa väriä. Mausta mauste- ja valkopippurilla, anna ylimääräisen nesteen sitten valua täytteestä lävikössä. Säilytä jääkaapissa.
2. Keitä perunat kuorineen ja anna jäähtyä. Kuori ja muusaa perunat. Riko munat ja vatkaa ne. Sekoita perunasurvos, munat, suola ja sen verran jauhoja, että taikinasta tulee kiinteä ja kuiva. Työstä taikina nopeasti.
3. Tee taikinasta rulla ja leikkaa se 20 palaan. Kieritä pyöreiksi palloiksi ja tee jokaiseen kuoppa. Laita täytettä kuoppiin ja nipistele pullat kiinni tarkoin. Keitä vettä ja suolaa isossa kattilassa. Keitä perunapullia kerros kerrallaan 10-15 minuuttia, koosta riippuen. Nostele kattilasta reikäkauhalla.
4. Voisula: Lämmitä voi kattilassa ja kaada varoen pois kirkas voisula, heitä pois pohjasakka. Tarjoile voisula täytettyjen perunapullien kanssa.