Taskurapupasteijat

Valmiita voitaikinapasteijoita on pakastimessa paistamista vaille valmiina. Täyte lisätään lämpimiin pasteijoihin kiehuvankuumana ja tarjoillaan heti, etteivät pasteijat sitkisty.

8 pasteijaa

  • 8 pakastepasteijaa

Täyte

  • 1 prk taskurapua
  • 100 g herkkusieniä siivuina
  • 1 pieni prk parsaa
  • 2 rkl voita
  • 3 rkl vehnäjauhoa
  • 3 dl kalalientä
  • ½ dl tillisilppua
  • 1 dl ranskankermaa

Valmistusohje

1. Sulata ja paista pasteijat.

2. Valuta taskurapu. Paista sieniä voissa 5 minuuttia, ripottele päälle jauho ja lisää liemi. Keitä hiljaa 10-15 minuuttia.

3. Kääntele joukkoon tilisilppu, taskurapu ja puolet parsoista paloina. Lisää sekaan ranskankerma ja keitä 5 minuuttia.

4. Täytä lämpimät pasteijat muhennoksella ja koristele parsalla sekä tillillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!