Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Taskurapupasteijat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Valmiita voitaikinapasteijoita on pakastimessa paistamista vaille valmiina. Täyte lisätään lämpimiin pasteijoihin kiehuvankuumana ja tarjoillaan heti, etteivät pasteijat sitkisty.

8 pasteijaa

  • 8 pakastepasteijaa

Täyte

  • 1 prk taskurapua
  • 100 g herkkusieniä siivuina
  • 1 pieni prk parsaa
  • 2 rkl voita
  • 3 rkl vehnäjauhoa
  • 3 dl kalalientä
  • ½ dl tillisilppua
  • 1 dl ranskankermaa

Valmistusohje

1. Sulata ja paista pasteijat.

2. Valuta taskurapu. Paista sieniä voissa 5 minuuttia, ripottele päälle jauho ja lisää liemi. Keitä hiljaa 10-15 minuuttia.

3. Kääntele joukkoon tilisilppu, taskurapu ja puolet parsoista paloina. Lisää sekaan ranskankerma ja keitä 5 minuuttia.

4. Täytä lämpimät pasteijat muhennoksella ja koristele parsalla sekä tillillä.

Tuoreimmat aiheesta

Pasteijat