Taskurapupasteijat
Valmiita voitaikinapasteijoita on pakastimessa paistamista vaille valmiina. Täyte lisätään lämpimiin pasteijoihin kiehuvankuumana ja tarjoillaan heti, etteivät pasteijat sitkisty.
8 pasteijaa
- 8 pakastepasteijaa
Täyte
- 1 prk taskurapua
- 100 g herkkusieniä siivuina
- 1 pieni prk parsaa
- 2 rkl voita
- 3 rkl vehnäjauhoa
- 3 dl kalalientä
- ½ dl tillisilppua
- 1 dl ranskankermaa
Valmistusohje
1. Sulata ja paista pasteijat.
2. Valuta taskurapu. Paista sieniä voissa 5 minuuttia, ripottele päälle jauho ja lisää liemi. Keitä hiljaa 10-15 minuuttia.
3. Kääntele joukkoon tilisilppu, taskurapu ja puolet parsoista paloina. Lisää sekaan ranskankerma ja keitä 5 minuuttia.
4. Täytä lämpimät pasteijat muhennoksella ja koristele parsalla sekä tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku