Sieniwokki gnocchien kera

Tähän reseptiin olemme käyttäneet herkkusieni-kantarellisekoitusta, mutta voit käyttää lempisieniäsi.

Ainekset

  • Neljälle

Ainekset

  • 4 perunaa
  • 1 kananmuna
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa
  • 280 g wokkivihanneksia
  • 160 g sieniä
  • ½ salaattikiinankaali
  • 2 rkl kiinalaista soijaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • öljyä wokkaukseen

Valmistusohje

1. Gnocchit: Keitä ja muussaa perunat. Lisää jauhot, suola ja kananmuna, sekoita taikinaksi. Pyörittele pitkoksi ja leikkaa siitä pieniä paloja. Nypi gnocchit kokoon haarukan avulla. Keitä vettä isossa kattilassa. Lisää gnocchit ja anna kiehua pari minuuttia. Tuorepastaa ei saa keittää liikaa. Kun gnocchit nousevat pintaan, ne ovat valmiita.

2. Wokkaa gnocchit nopeasti. Ota pannulta ja pidä lämpiminä.

3. Suikaloi salaattikiinankaali ja wokkaa. Lisää wokkivihannekset ja sienet. Mausta soijalla, suolalla ja pippurilla. Lisää gnocchit ja tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.