Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Quinoaa wokattujen thaivihannesten kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Quinoa keitetään suurin piirtein kuten bulgur. Ellet löydä quinoaa, voit hyvin käyttää sen tilalla riisiä tai kuskusia.

Neljälle

  • 4 dl quinoaa
  • ½ dl pakastettuja wokkivihanneksia
  • 1 dl wokkikastiketta
  • 1 dl paahdettuja hasselpähkinöitä
  • ½ dl paahdettuja kurpitsansiemeniä
  • voita
  • neutraalia öljyä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Keitä quinoa tuplamäärässä vettä (8 dl), jossa on hieman suolaa. Keitä miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia. Kuohkeuta haarukalla voinokareen kera ennen tarjoilua.

2. Kuumenna tilkka öljyä wokkipannussa tai paistinpannussa. Paista vihannekset nopeasti ja lisää wokkikastike. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Tarjoile kasvikset quinoan, paahdettujen pähkinöiden ja kurpitsansiementen kera.

Tuoreimmat aiheesta

Kasviswokki