Quinoaa wokattujen thaivihannesten kera
Julkaistu
Quinoa keitetään suurin piirtein kuten bulgur. Ellet löydä quinoaa, voit hyvin käyttää sen tilalla riisiä tai kuskusia.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 4 dl quinoaa
- ½ dl pakastettuja wokkivihanneksia
- 1 dl wokkikastiketta
- 1 dl paahdettuja hasselpähkinöitä
- ½ dl paahdettuja kurpitsansiemeniä
- voita
- neutraalia öljyä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Keitä quinoa tuplamäärässä vettä (8 dl), jossa on hieman suolaa. Keitä miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia. Kuohkeuta haarukalla voinokareen kera ennen tarjoilua.
2. Kuumenna tilkka öljyä wokkipannussa tai paistinpannussa. Paista vihannekset nopeasti ja lisää wokkikastike. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Tarjoile kasvikset quinoan, paahdettujen pähkinöiden ja kurpitsansiementen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka