Silakkapihvit
Silakkapihvit on todellinen klassikkoruoka. Makuja-kokki Sami Garamin ohjeella pihvit paistuvat nopeasti ja maistuvat herkullisilta. Näitä kannattaa kokeilla.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 500 g silakkafileetä
- nippu tilliä
- 1 sipuli
- suolaa
- valkopippuria
- 3 dl ruisjauhoja
- 100 g voita
Valmistusohje
Aseta puolet silakkafileistä leivinpaperin päälle, nahkapuoli alaspäin.
Mausta ne tilli- ja sipulihakkeella sekä suolalla ja pippurilla.
Nosta silakkafilee edellisen päälle ja ripottele päälle ruisjauhoja siivilän läpi.
Käännä pihvit ja tee jauhotus myös toiselle puolelle.
Sulata pannussa voita ja paista pihvit siinä rapeiksi.
Tarjoa lisäkkeenä perunasosetta tai tillimuhennettuja perunoita.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"