Silakkapihvit

Silakkapihvit on todellinen klassikkoruoka. Makuja-kokki Sami Garamin ohjeella pihvit paistuvat nopeasti ja maistuvat herkullisilta. Näitä kannattaa kokeilla.

Ainekset

  • 500 g silakkafileetä
  • nippu tilliä
  • 1 sipuli
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 3 dl ruisjauhoja
  • 100 g voita

Valmistusohje

Aseta puolet silakkafileistä leivinpaperin päälle, nahkapuoli alaspäin.

Mausta ne tilli- ja sipulihakkeella sekä suolalla ja pippurilla.

Nosta silakkafilee edellisen päälle ja ripottele päälle ruisjauhoja siivilän läpi.

Käännä pihvit ja tee jauhotus myös toiselle puolelle.

Sulata pannussa voita ja paista pihvit siinä rapeiksi.

Tarjoa lisäkkeenä perunasosetta tai tillimuhennettuja perunoita.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!