Mätitahna antaa sillille hienoa makua. Tämä on käytännöllinen ”kaikki yhdessä” -laatikko päivälliseksi tai lounaaksi.

Neljälle

  • 10 keitettyä perunaa, viipaleina
  • 1 purjo, viipaleina
  • 1 tuubi mätitahnaa
  • 3 dl kermaa
  • 1 prk valutettuja sillifileitä
  • korppujauhoja
  • margariinia
  • tilliä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Lado perunaa ja purjoa uunivuokaan, sekoita mätitahna ja kerma ja kaada vuokaan.

2. Asettele sillifileet päällimmäiseksi ja sihtaa päälle korppujauhoja. Aseta päälle muutama ohut margariinisiivu.

3. Laita vuoka uunin keskitasolle ja paista n. 25 minuuttia. Koristele tillillä.

Tuoreimmat aiheesta

Sillilaatikko