Sillilaatikko
Julkaistu
Mätitahna antaa sillille hienoa makua. Tämä on käytännöllinen ”kaikki yhdessä” -laatikko päivälliseksi tai lounaaksi.
Neljälle
- 10 keitettyä perunaa, viipaleina
- 1 purjo, viipaleina
- 1 tuubi mätitahnaa
- 3 dl kermaa
- 1 prk valutettuja sillifileitä
- korppujauhoja
- margariinia
- tilliä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Lado perunaa ja purjoa uunivuokaan, sekoita mätitahna ja kerma ja kaada vuokaan.
2. Asettele sillifileet päällimmäiseksi ja sihtaa päälle korppujauhoja. Aseta päälle muutama ohut margariinisiivu.
3. Laita vuoka uunin keskitasolle ja paista n. 25 minuuttia. Koristele tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka