Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Sinappimarinoidut naudan suikaleet

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tunnettu ruotsalainen pyttipannu, Biff Greta, on antanut vaikutteita tälle nopeasti valmistettavalle ruokalajille, jossa tosin on kaloreita esikuvaansa vähemmän.

4 annosta

  • 500g naudan sisäpaistia
  • 100 g sipulia
  • 4 rkl sinappia
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • suolaa ja mustapippuria
  • 4-5 perunaa, 400 g
  • paprikasuikaleita
  • hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Keitä perunat. Suikaloi sisäpaisti ja kuori ja hienonna sipulit. Sekoita kulhossa lihasuikaleet, sipuli ja sinappi.

2. Kuumenna öljy paistinpannulla. Paista lihasuikaleet ja sipulihakkelus kuumalla pannulla välillä sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Tarjoilu: Purista kuumat perunat lautasille perunalumeksi ja ripottele päälle persiljaa. Koristele paprikasuikaleilla ja levitä vierelle paistetut naudansuikaleet.

Tuoreimmat aiheesta

Pyttipannu