Sinappimarinoidut naudan suikaleet
Tunnettu ruotsalainen pyttipannu, Biff Greta, on antanut vaikutteita tälle nopeasti valmistettavalle ruokalajille, jossa tosin on kaloreita esikuvaansa vähemmän.
4 annosta
- 500g naudan sisäpaistia
- 100 g sipulia
- 4 rkl sinappia
- 2 rkl ruokaöljyä
- suolaa ja mustapippuria
- 4-5 perunaa, 400 g
- paprikasuikaleita
- hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Keitä perunat. Suikaloi sisäpaisti ja kuori ja hienonna sipulit. Sekoita kulhossa lihasuikaleet, sipuli ja sinappi.
2. Kuumenna öljy paistinpannulla. Paista lihasuikaleet ja sipulihakkelus kuumalla pannulla välillä sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Tarjoilu: Purista kuumat perunat lautasille perunalumeksi ja ripottele päälle persiljaa. Koristele paprikasuikaleilla ja levitä vierelle paistetut naudansuikaleet.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno