Sinappinen salaattikastike
Julkaistu
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 2 tl mietoa sinappia
- 1 tl Dijonsinappia
- 1 tl sokeria
- 1 tl Ortalli balsamietikkaa
- 1 munankeltuainen
- 1 ¼ dl Lanfranchi neitsytoliiviöljyä
- silputtua tilliä
- suolaa ja pippuria maun mukaan
Valmistusohje
Vatkaa sinappi, munankeltuainen, balsamiviinietikka, sokeri, suola ja pippuri kulhossa.
Munankeltuainen ei ole välttämätön aines, mutta se antaa pehmeämmän ja kermaisemman koostumuksen kastikkeelle.
Lisää oliiviöljy kastikkeeseen koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi tilli.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"