Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Sinappinen salaattikastike

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 2 tl mietoa sinappia
  • 1 tl Dijonsinappia
  • 1 tl sokeria
  • 1 tl Ortalli balsamietikkaa
  • 1 munankeltuainen
  • 1 ¼ dl Lanfranchi neitsytoliiviöljyä
  • silputtua tilliä
  • suolaa ja pippuria maun mukaan

Valmistusohje

Vatkaa sinappi, munankeltuainen, balsamiviinietikka, sokeri, suola ja pippuri kulhossa.

Munankeltuainen ei ole välttämätön aines, mutta se antaa pehmeämmän ja kermaisemman koostumuksen kastikkeelle.

Lisää oliiviöljy kastikkeeseen koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi tilli.

Tuoreimmat aiheesta

Salaattikastike