Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hovimestarin kastike

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tätä kastiketta kutsutaan myös graavilohikastikkeeksi tai yksinkertaisesti sinappikastikkeeksi.

Neljälle

  • 1 dl makeaa sinappia
  • 1 ¼ dl sokeria
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl pippuria
  • 1 rkl HP-kastiketta
  • 2 ½ dl ruokaöljyä
  • 2 dl hienonnettua tilliä

Valmistusohje

1. Sekoita sinappi, sokeri, viinietikka ja kaikki mausteet paitsi tilli. Vatkaa hiljalleen mukaan öljy kunnes kastike on paksu ja kiiltävä.

2. Lisää puolet tillistä juuri ennen tarjoilua, aseta loput tillit koristeeksi.

Tuoreimmat aiheesta

Gluteeniton