Tuorejuustotäytettyä lohifileetä
Kokeile tätä herkullista ja helppoa lohiateriaa!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 600 g pala lohifileetä
- 1 prk raejuustoa
- ½ rasia Philadelphia-juustoa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 2 tl rapsiöljyä
- 1 kesäkurpitsa
- 1 punainen paprika
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Voitele uuninkestävä vuoka ja laita lohi vuokaan. Leikkaa siihen muutama pitkä viilto lähes nahkaan asti.
2. Sekoita raejuusto, Philadelphia-juusto, suola ja pippuri. Täytä viillot juustoseoksella ja levitä loput kalan päälle.
3. Puhdista ja paloittele kesäkurpitsa ja paprika. Asettele vihannekset lohen ympärille. Paista uunissa 20 minuuttia tai kunnes lohi on kauniin värinen ja sen sisälämpötila on 60 astetta. Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka