Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tuorejuustotäytettyä lohifileetä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kokeile tätä herkullista ja helppoa lohiateriaa!

Neljälle

  • 600 g pala lohifileetä
  • 1 prk raejuustoa
  • ½ rasia Philadelphia-juustoa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 2 tl rapsiöljyä
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 punainen paprika

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Voitele uuninkestävä vuoka ja laita lohi vuokaan. Leikkaa siihen muutama pitkä viilto lähes nahkaan asti.

2. Sekoita raejuusto, Philadelphia-juusto, suola ja pippuri. Täytä viillot juustoseoksella ja levitä loput kalan päälle.

3. Puhdista ja paloittele kesäkurpitsa ja paprika. Asettele vihannekset lohen ympärille. Paista uunissa 20 minuuttia tai kunnes lohi on kauniin värinen ja sen sisälämpötila on 60 astetta. Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Lohifilee