Spagettipata nakkien kera
Tätä pataa voi muunnella loputtomiin, esimerkiksi täysjyväpenne-pastalla ja chorizolla tai fusilleilla ja suikaloidulla savukinkulla tai -lohella.
Neljälle
- 4 annosta spagettia
- 1 kanaliemikuutio
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 3 dl purjosiivuja
- 6-8 nakkia paloina
- persiljasilppua
Valmistusohje
1. Kiehauta vesi, murenna kanaliemikuutio veteen ja keitä spagetti liemessä puolikypsäksi. Siivilöi liemestä, mutta ota lientä talteen 3 dl.
2. Kaada pasta läviköstä takaisin kattilaan, lisää liemi ja sekoita joukkoon tomaattipyree.
3. Lisää purjo- ja makkaraviipaleet sekä persilja, keitä pasta kypsäksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi