Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Spagettipata nakkien kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tätä pataa voi muunnella loputtomiin, esimerkiksi täysjyväpenne-pastalla ja chorizolla tai fusilleilla ja suikaloidulla savukinkulla tai -lohella.

Neljälle

  • 4 annosta spagettia
  • 1 kanaliemikuutio
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 3 dl purjosiivuja
  • 6-8 nakkia paloina
  • persiljasilppua

Valmistusohje

1. Kiehauta vesi, murenna kanaliemikuutio veteen ja keitä spagetti liemessä puolikypsäksi. Siivilöi liemestä, mutta ota lientä talteen 3 dl.

2. Kaada pasta läviköstä takaisin kattilaan, lisää liemi ja sekoita joukkoon tomaattipyree.

3. Lisää purjo- ja makkaraviipaleet sekä persilja, keitä pasta kypsäksi.

Tuoreimmat aiheesta

Makkarapasta