1. Vartaat: Purista valkosipuli öljyyn, mausta paprikajauheella ja currylla. Kuutioi strutsinliha ja laita marinadiin, marinoi n. 1 tunti. Tee kuutioista vartaita ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Mausta suolalla. Grillaus uunissa: Kuumenna uuni 175 asteeseen. Ruskista vartaat paistinpannulla voissa. Jälkipaista uunissa n. 8 minuuttia tai kunnes liha on läpikypsää. Grillaus hiiligrillillä: Anna lihan saada väriä lähellä hiillosta. Nosta sitten ritilää ja grillaa vartaat valmiiksi kaukana hiilloksesta, n. 5-8 minuuttia. Kääntele vartaita moneen otteeseen.
2. Vihannesriisi: Hienonna sipuli. Ruskista riisi ja sipuli kattilassa nokareessa voita. Lisää liemi ja anna kiehua kunnes riisi on kypsää. Kuutioi porkkana, purjo ja palsternakka, viipaloi paprika. Paista vihannekset nopeasti ja sekoita riisin kera.
3. Madeirakastike: Hienonna salottisipuli. Sulata voi kattilassa. Paista salottisipulia voissa ruskistamatta. Ota kattila liedeltä, lisää jauhot ja sekoita hyvin. Kuumenna toisessa kattilassa madeira ja liemi kiehuvaksi. Laita ensimmäinen kattila takaisin liedelle ja lisää madeiraliemi vähän kerrallaan, samalla koko ajan sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä ilman kantta 10 minuuttia. Sekoittele silloin tällöin.