Submarine-patonki
Submarine tarkoittaa tietenkin sukellusvenettä, ja tässä reseptissä nimi viittaa sukellusveneen pitkulaiseen muotoon – muistuttaahan patonki kyseistä mertenhalkojaa. Submarine-patonki täytetään yleensä herkkutäytteillä. Valitse omat suosikkisi tai kokeile meidän superhyperjätti-subiamme.
Neljälle
- 4 pientä patonkia
- 8 salaatinlehteä
- 4 viipaletta savukalkkunaa
- 8 viipaletta salamia
- 4 viipaletta paahtopaistia
- 4 viipaletta oliivimortadellaa
- 8 viipaletta juustoa
- 4 paprikarengasta
- 4 tomaattiviipaletta
- 8 kurkkuviipaletta
Kastike
- ½ dl kermaviiliä
- 2 rkl majoneesia
- 1 tl italialaista salaattimaustetta
- 2 puristettua valkosipulinkynttä
Valmistusohje
1. Sekoita keskenään kermaviili, majoneesi ja salaattimauste sekä puristettu valkosipulinkynsi.
2. Leikkaa patonkeihin syvä viilto. Täytä salaatinlehdillä, lihaleikkeleillä, juustolla, paprikalla, tomaatilla ja kurkulla. Lusikoi päälle kastiketta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka