Suikalepihvit mausteisessa kastikkeessa

Nopeatekoista ruokaa, joka on yksinkertaista, painontarkkailijoillekin sopivaa ja lisäksi valtavan hyvää – voisiko aterialta parempaa toivoa? Tarjoile lisänä keitettyä riisiä tai nuudeleita.

Neljälle

  • 500 g naudan ulkofileetä
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl kiinalaista soijaa
  • 1 tl currya
  • 1 tl inkiväärijauhetta
  • 1 tl kanelia
  • 3 dl omenamehua
  • 1 rkl mangochutneyta
  • ½ tl suolaa
  • ½ rkl perunajauhoa + vesitilkka
  • 1 ½ dl vihreitä herneitä

Valmistusohje

1. Suikaloi liha, kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Sekoita soija, sipuli- ja valkosipulisilppu, curry, inkivääri ja kaneli kulhossa, lisää lihasuikaleet ja sekoita hyvin.

2. Kuumenna omenamehu kiehuvaksi ja kaada sekaan lihat marinadeineen vähän kerrallaan, niin että liemi kiehuu kaiken aikaa. Lisää mangochutney ja suola ja anna kiehua muutama minuutti.

3 Tee suurus perunajauhosta ja vesitilkasta ja sekoita se pataan, anna kiehahtaa. Sekoita joukkoon herneet ja anna niiden lämmetä läpeensä ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!