1. Suklaalehdykät: Sulata suklaa vesihauteessa. Kaada suklaasula ohueksi kerrokseksi voidellulle leivinpaperille, teflonliinalle tai silikonialustalle. Anna jäähtyä ja siirrä kylmään. Voit leikata tai murtaa lehdenohuita koristeita kylmästä suklaasta.
2. Mousse-vanukas: Sulata suklaa vesihauteessa. Varo, ettei vesi kiehu, jolloin suklaasta voi tulla ryynimäistä. Erota munenkeltuaiset ja -valkuaiset. Vain puolet valkuaisesta käytetään tässä. Vatkaa se kovaksi vaahdoksi: vaahto on valmista, kun voit pitää kulhoa ylösalaisin.
3. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Vatkaa keltuaiset ja sekoita suklaasulaan. Sekoita suklaa-munaseos kermavaahtoon. Kääntele lopuksi joukkoon valkuaisvaahto. Jaa mousse annosmaljoihin ja pane kylmään muutamaksi tunniksi ennen tarjoilua.